Poštovani studenti,

Sve vas lijepo pozdravljam i nadam se da ste zdravi i sigurni u svojim domovima.

Kroz komunikaciju s vašim mentorima na Stručnoj praksi III, sad već sa sigurnošću možemo reći da do kraja semestra nećete imati priliku fizički odlaziti na klinike i tamo odrađivati stručnu praksu kako je planirano te kako bi u normalnim okolnostima trebalo biti. Kako stručna praksa ne bi bila u potpunosti otkazana, odnosno kako biste u prilagođenom obliku dobili barem dio sadržaja predviđen Nastavnim planom i programom te sukladno tomu dobili potpis iz ovog kolegija, dobili smo naputak od Uprave i Prodekanice za nastavu da studenti dobiju zadatke vezane uz radnoterapijski proces putem elektroničkog sučelja Moodle. 

Za koordinaciju i provedbu RTSP III za grupe RT 4-6 zadužen je Davor Duić, mag.physioth.,​bacc.therap.occup


Preostalo nam je još 5 tjedana do kraja nastave te je u planu da svaki tjedan dobijete zadatak koji će te odrađivati tijekom tjedna.   

Vjerujem da vam je žao (kao i nama) što stručnu praksu nećete biti u mogućnosti odraditi kako je zamišljeno, no nažalost ovo je kompromis koji se iznimno događa ove akademske godine radi znanih nam epidemioloških (i geoloških) događanja. 

Čekajte daljnje upute i budite redoviti s izvršavanjem vaših zadataka. 

Iskreno se nadam da će iduća akademska godina biti mirnija, zdravija i u svakom pogledu bolja te da ćemo vam moći ponuditi nastavu koja će nadoknaditi ovogodišnje propuste te razvijati vaše kliničke kompetencije na način kako je to nužno u obrazovanju radnih terapeuta kao zdravstvenih radnika. 

Lijep pozdrav, 


Davor Duić