Preskoči na sadržaj
Moodle ZVU 2021-2022
  • Hrvatski ‎(hr)‎
    Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Hrvatski ‎(hr)‎
  • Niste prijavljeni u sustav. (Prijava)
  • Naslovnica

3. godina

  1. Naslovnica
  2. E-kolegiji
  3. ISVU
  4. Preddiplomski stručni
  5. SANITARNOG INŽENJERSTVA
  6. 3. godina
Analiza vode
Čišćenje vode i otpadne vode
Gospodarenje otpadom
Kemijska analiza hrane
Mikrobiološka analiza hrane
Onečišćenje zraka
Opasnosti u proizvodnim procesima
Osnove projektiranja zgrada
Osnove tehnologije hrane
Prehrana sa sanitarnom kontrolom
Sanitarna inspekcija
Stručna praksa IV
Toksikologija
Zdravstveni i wellness turizam
Niste prijavljeni u sustav. (Prijava)
Naslovnica
  • Hrvatski ‎(hr)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Hrvatski ‎(hr)‎
Sažetak čuvanja podataka
Preuzmite mobilnu aplikaciju Moodle